BaW: Back to School 2023

BaW: Back to School 2023

Hey Habbo’s,

In de levendige en bruisende virtuele wereld van Habbo is de vakantietijd nu écht voorbij! Tijd om je wekker op tijd te zetten, te ontbijten en vroeg op de fiets of bus onderweg naar school te gaan waar de AI-bots nu echt aan de kant geschoven moeten worden en JIJ degene bent die het schoolwerk moet gaan maken om te kunnen slagen. BAW gaat jou een handje helpen om terug te keren naar school en mogelijk kan jij in een korte tijd afstuderen aan de BAW Universiteit met dank aan professors Jenneben, Haaiii3, lw..hockey2 en nander-!

In dit event kom je verschillende klaslokalen tegen met allemaal andere vakken. Jij moet voor elk vak slagen om je diploma te behalen. Pittige uitdaging, niet waar? Je kunt de eerst les bezoeken in het Kunstklaslokaal welke te vinden is onder de categorie “Nieuw” of via :roomid 39423618 met de naam “Baw – back to school Kunstklaslokaal”. Meedoen met dit event kan tot en met vrijdag 22 september. In totaal zijn er 2 badges te winnen.

Duik de schoolboeken (maar weer) in, Habbo’s!

Bijbehorende badges:

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.