Badslippers met sokken nu verkrijgbaar in de Habbo-catalogus!

Badslippers met sokken nu verkrijgbaar in de Habbo-catalogus!

Habbo’s, maak je klaar om je stijl naar een heel nieuw niveau te tillen, want er is een sprankelende nieuwe toevoeging aan de catalogus waar je niet omheen kunt: Badslippers met sokken! Ja, je hoort het goed. Deze gewaagde combinatie van comfort en stijl is nu verkrijgbaar en het is de perfecte manier om jouw unieke Habbo-look te rocken.

Deze exclusieve Limited Edition heeft een prijskaartje van 250 credits en 50 diamanten , maar geloof ons, het is elke virtuele cent waard. Met je aankoop ontvang je niet alleen dit modieuze meesterwerk, maar ook een schitterende badge die je met trots kunt dragen.

Badslippers met Sokken

In totaal zijn er 800 exemplaren van deze geweldige LTD zijn beschikbaar. We herhalen: 800! De Badslippers met sokken zullen beschikbaar blijven tot en met vrijdag 2 juni 13.00. Wacht niet te lang, anders loop je het risico om deze iconische modeaccessoire mis te lopen.

Of je nu van de gedurfde fashion statements houdt of gewoon graag de trends volgt, deze Badslippers met sokken zijn een absolute must-have voor elke Habbo-stijlicoon. Dus duik in de catalogus, ga naar de LTD-sectie en scoor jouw paar Badslippers met sokken vandaag nog!

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.