Back to School met BaW en de Habbo Bedrijven

Back to School met BaW en de Habbo Bedrijven

Builders at Work en de Habbo Bedrijven Politie Amsterdam, Imperial Maffia en Ministerie van Defensie hebben de handen ineen geslagen om een leuk event voor jullie klaar te zetten!

Maar liefst 3 bedrijven. Betekent dit ook 3 kleine game events? Jazeker! Tijd voor verveling is er niet, want jij moet aan de bak om te bewijzen dat je bij één of meerdere van deze bedrijven toegelaten mag worden. Leg die snack en cola maar opzij, want die zijn tijdens de training niet toegestaan. Een flesje water een een handdoekje om je bezweette voorhoofd mee af te vegen zijn overigens geen overbode luxe tijdens deze trainingen.

Via de startkamer, die gemaakt is door ons Builders at Work Team, kun jij via teleporters naar de games gaan van de Habbo Bedrijven. Heb jij genoeg energie om voor alle 3 de bedrijven je diploma te behalen?

Nou, sta daar niet zo te treuzelen! Hup! Aan het werk!

Via onderstaande teleporters ga je naar de games:

Politie Amsterdam:

Imperial Maffia:

Ministerie van Defensie:

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.