Back to school event – De haven van Groningen

Back to school event – De haven van Groningen

Deze maand presenteren de Master Builders het back to school event op Habbo!
Masterbuilders Mr.riickBoomzagerJenneben en !!!!t!m0!!!! hebben samen de handen in elkaar geslagen om een fantastisch event te maken.

Neem samen met Sanne de trein en bezoek verschillende toeristische plekken in zowel Nederland als België zoals het Manneken Pis in Brussel, De Keukenhof, Amsterdam, Oostende strand, de dierentuin in Rotterdam en nog veel meer.

Voor Sanne op vakantie gaat, zal je haar eerst moeten helpen om het huis op te ruimen en in te pakken. Elke dag zal er een trein vertrekken naar twee nieuwe bestemmingen.

Er zijn daarnaast ook nog eens een heleboel badges te verdienen tijdens dit event, deze werden gemaakt door .:Pink-Girl:.Slimmeke1Mr.mayhem2 en weser123

LET OP: ELKE DAG GAAN ER 2 NIEUWE TREINLOCATIES OPEN. DE HUIDIGE DIE ER AL STAAN BLIJVEN ECHTER OOK GEWOON OPEN. DEZE BLIJVEN DUS GEWOON SPEELBAAR NAAST DE NIEUWE LOCATIES DIE ELKE DAG OPENEN.
HET EVENT BLIJFT MINSTENS SPEELBAAR TOT EN MET 25 SEPTEMBER 2018.

Stap 1: Klik op de navigator, vervolgens ga je naar publieke ruimtes. Daarna kom je op de games etage en klik je op BAW – Treinkamer (of klik gewoon hier)


Stap 2: Je bent nu op het treinstation, welkom! Het café is nog gesloten en de croissant zijn nog niet gebakken, jammer! Zet snel je voeten op de pijlplaten bij de zwarte trap om naar de trein te gaan.


Stap 3: Zoveel deuren! De automaat lokt je voor een flesje maar neem toch maar eerst de rood omcirkelde Conferentie Deur Teleporter


Stap 4: Is er Wi-Fi in de trein? Cool! Ren snel door naar de conferentie deur teleport.


Stap 5: Hmm, wat zou er in die groene kist zitten? Nieuwsgierig aagje, … loop eens door naar de rode omcirkelde conferentie deur teleport om verder te gaan!


Stap 6: Let niet op de naar zweet geurende sporttassen in het bagagerek. Ontsnap liever via de conferentie deur teleport naar de volgende wagon.


Stap 7: Het gesprek van de twee vriendinnen vult de hele wagon! Wat een lawaai, gelukkig troost de muziek van de hoofdtelefoon 🙂 Vervolg je weg naar de volgende rode omcirkelde conferentie deur teleport. 


Stap 8: Welkom in de 5e wagon! De man in de overdreven lange blauw-witte sjaal vertelt je dat je de 2e meest rechtse open conferentie teleport moet nemen. Je bedankt de vriendelijke man en komt aan op je bestemming, namelijk de haven van Groningen!

 


Stap 9: Van harte welkom op de haven van Groningen! Loop naar de pijlplaten. Vanaf dit punt mag je enkel over de Santorini Pierplanken lopen als de Boei groen kleurt! Mocht je erin slagen om te lopen als de boei rood kleurt, dan moet je overnieuw beginnen. Ook als je in het water valt, moet je opnieuw beginnen vanaf de pijlplaat. 

Dus:

 –> Rode boei: niet lopen en stilstaan anders moet je overnieuw beginnen.

 –> Groene boei: lopen! Loop een paar vakjes vooruit en niet een héél stuk want dan bestaat de kans dat de boei rood kleur en je overnieuw moet beginnen!


Stap 10: Gehaald? Gefeliciteerd, loop snel naar de groene kleurtegel om je badge op te halen.


De badge die je krijgt bij het behalen van deze game:

Geschreven door EmanuelDemuynck

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.