Interview met Miraceles

oie_transparent4Vandaag een interview met ex-BAW leider Miraceles.

Je bent Ex-BAW lid en leider, was je liever gewoon lid of toch het leiderschap?
Mijn voorkeur gaat uit naar het gewone lidmaatschap, maar dat kwam denk ik omdat !!!!T!m0!!!! de leider van mijn periode was. Hij was erg goed. Leider zijn heeft ook een hele hoop voordelen, maar soms is het lastig om heel productief te zijn als het team afhankelijk is van maar een paar actieve spelers. Toen ik lid was hebben we een hele hoop kunnen bouwen, dus daarom gaat daar mijn voorkeur naar uit.

Hoe ben je bij het BAW terechtgekomen?
Eigenlijk per toeval. Ik solliciteerde in de periode dat de meeste van mijn Habbo vrienden eigenlijk een heel negatief beeld hadden van BAW door verschillende oorzaken. Ik zag in dit project een mogelijkheid om wat terug te kunnen doen voor de community en zodoende solliciteerde ik.

Als je een thema kreeg, was je dan vrij om te bouwen? Of kreeg je richtlijnen wat er precies miracelesgebouwd moest worden?
Onder het bewind van Amaelle waren alle opdracht heel vrij. Ik hoorde dat in de tijd van Alacazem de opdrachten meer vast lagen dan het moment dat ik bij BAW kwam. Dat merk je nu ook wel wanneer je samen met Alacazem aan het bouwen bent aan de Internationale campagnes op Sandbox. De vrijheid die Amaelle gaf was heel fijn, want daardoor zijn projecten ontstaan als; ‘Boekenweek’ en ‘Complimentendag’. Wij als team waren toen erg productief, hadden veel tijd en waren perfect op elkaar ingespeeld. Daardoor konden we een hele hoop voor elkaar krijgen in een vrij korte tijd.

Ik ben niet zo’n goede bouwer, heb je tips?
Mijn belangrijkste tip is om veel bouwers te volgen op bijvoorbeeld Social Media (Twitter). In .com zijn een hele hoop goede bouwers die veel van hun bouwwerken plaatsen. Overigens niet alleen in .com, maar bijvoorbeeld ook hotels als .br. Volg veel mensen en laat je inspireren door wat zij maken. Ga vervolgens zelf kleine dingen proberen en op die manier kan je het inzicht vergroten!

Ben je de dag van vandaag nog veel aan het bouwen, of is het al stukken minder?
Zonder opdracht bouw ik een heel stuk minder. Het leuke aan BAW vond ik dat mensen de games konden spelen die wij maakte en dat de campagnes erg groot waren neergezet. Dat valt een beetje weg zonder BAW, helaas.

Was je tevreden over je leiderschap? Of zijn er bepaalde dingen die beter hadden gekund?
Er zullen zeker dingen zijn die beter hadden gekund. Iets wat ik van mijzelf weet is dat ik een beetje veeleisend kan zijn. Ik wilde tenslotte ervoor zorgen dat er een boost in de community zou komen door leuke, grote events; kijk bijvoorbeeld naar ‘Night at the Museum’. Op een bepaald moment waren er in totaal nog maar 3 mensen actief bezig aan het bouwen, en daarvan zakte de moed een beetje in mijn schoenen. Ik vond het jammer om te zien dat niet iedereen zo fanatiek wilde werken als ik was gewend uit het vorige team. Tegelijkertijd kreeg Amaelle het heel druk waardoor er via haar ook weinig meer mogelijk was om te ontwikkelen. Mijn plannen waren om via BAW de bouwscene in Habbo weer een boost te geven door leuke competities, afvalraces en topkamerachievements. Door de tegenwerking van Amaelle hierin heb ik besloten dat ik het leiderschap er bij neer wilde leggen, dat was tenslotte waarvoor ik me opgaf om het BAW project te leiden.

Tot slot, wat vind je van de vernieuwde habbofever site?
Het ziet er heel modern uit! Een hele verbetering op de vorige lay-out 🙂

Everything.

Aanmeldstatus

Twitter