Interview met Turti

Deze week een interview met Turti, 1 van de 6 nieuwe ambassadeurs van Habbo NL/BE.

Hoi Turti,

Eerst en vooral bedankt om tijd te maken voor dit interview.

Onlangs zijn er nieuwe Ambassadeurs gekozen, en daar ben jij 1 van, had je het verwacht? xeQg4UA
Eerlijk gezegd had ik het helemaal niet verwacht. Ik logde op een woensdagochtend in om snel even iets te regelen en toen zag ik dat ik vv’s had van Filomiena en Fitina. Zodra ik ze had geaccepteerd, stuurde Filomiena een bericht waarin ze me vroeg of ik ambassadeur wilde worden. Zo’n leuke woensdag had ik in tijden niet gehad!!

Ik vind het geweldig dat ik nu mee kan helpen om Habbo veilig en leuk te houden. Habbo heeft een bijzonder plekje in mijn hart. Ik ben al bijna 12 jaar actief en ik vind het nog steeds leuk, ondanks of misschien juist dankzij alle veranderingen die ik in de loop der jaren heb meegemaakt. Habbo is zo leuk als je het zelf maakt, maar het is fijn als er mensen zijn die je op weg willen helpen en waar je met je vragen terecht kan. Ik ben er echt geweldig trots op dat ik nu ook deel uitmaak van het team van Ambassadeurs.

Heb je tips gekregen van oude Ambassadeurs?
De ‘oude’ Ambassadeurs hebben mij en ook de andere nieuwelingen enorm geholpen. Ze hebben ons zeker die eerste weken echt met raad en daad bijgestaan. En nog steeds staan ze voor ons klaar. Als ik vragen heb, is er altijd gelijk iemand die komt helpen. Bij het ‘toezicht’ houden in de openbare ruimten heb ik eerst een paar dagen met de ‘oude’ Ambassadeurs meegelopen. Want nu je ineens de tools hebt om iemand een alert te geven of te muten, wil je daar wel zorgvuldig mee omgaan. Je kunt natuurlijk niet zo maar iemand een uur een typeverbod geven omdat jij toevallig vindt dat hij vervelend is.

Naast Ambassadeur zijnde ben je ook spelleider met name op vrijdag de Colour Match en op zondag de Sunday Night Game, hoe kwam je op dat idee?
De Friday Night Colour Match is het vervolg op de Friday Night Bingo. Eigenlijk heb ik sinds de dobbel uitkwam altijd wel een soort bingo gehad. Het Sunday Night Game is een uitvinding van mitchel.k en Nelm. Zij waren hiermee de wired aan het uitproberen toen het net was uitgekomen. Ik zag er gelijk mogelijkheden in om er een spel van te maken en zij hebben het toen met wat aanpassingen in een kamer van mij gebouwd.

Vind je het nog steeds leuk om te doen?
Ik vind spelletjes gewoon super leuk om te doen. Gelukkig heb ik hier op Habbo vrienden die mooie kamers kunnen bouwen en/of goed zijn met wired, en die dan ook nog eens van mijn onduidelijke ideeën leuke spellen weten te maken.

We kennen je ook als BB-speelster uit voorgaande jaren, mis je dat, of zeg je van ‘Het is mooi geweest’?
Ja Battle Ball was zó leuk! Vooral toen het er net was hadden we een groot team waarmee we op zondagavond altijd speelden om te zorgen dat iedereen de weekbadge kreeg. Het was ook een sport om uit te vinden hoe je nog meer punten kon halen en hoe snel.

Behalve Battle Ball en Snowstorm was er in het zwembad in de Rooftop Rumble de Wiebel Giebel. Hier kon je in het begin geen prijzen mee winnen en ging het alleen om de eer om in de wekelijkse top 10 te komen. Dit was, zeker voor mij, een behendigheidsspel en ik hoop dat het (of iets dat erop lijkt) nog eens terugkomt.

En tot slot, wie wint het EK 2016?
Ik heb het EK eerlijk gezegd niet erg gevolgd. Nu ik dit zit te typen zie ik dat behalve Duitsland en Frankrijk ook Portugal en Wales er nog in zitten. Ik hou wel van een verrassing en zet daarom al mijn Duckets op Wales!!

Bedankt Turti, wij van Habbofever.be wensen je nog veel succes met het Ambassadeur zijn en je leuke spellen op vrijdag en zondag!

Everything.

Aanmeldstatus

Twitter