Gouden eieren

Tijdens Kerst 2016 bracht Habbo de gouden eieren uit. Deze waren maar voor een korte tijd beschikbaar in de catalogus en daaruit kwam dan een magisch fabeldier. Je kreeg elke keer 48u de tijd om gouden eieren aan te kopen. Deze stonden in de catalogus van 23 december tot 25 december 2016 en van 30 december 2016 tot 1 januari 2017.

Voor 50 credits en 15 diamanten kon je een gouden ei aankopen. Om dit gouden ei te laten uitkomen had je echter een magische toverstaf nodig, welke je voor 150 duckets in de Habbo catalogus kon aankopen.

Na aankoop van een gouden ei, en nadat je deze laat uitkomen door deze 3 keer aan te tikken met de magische toverstok in je hand verschijnt er een baby diertje. Deze kun je op zijn beurt laten evolueren naar een volwassener evolutie ervan door weer 3 keer deze aan te tikken met je magische toverstok. Deze zal nu veranderen naar 1 van de 2 mogelijke volwassene evoluties. Na de baby aangetikt te hebben maak je 75% kans dat de 2e evolutie de volwassene word, voor de 3e evolutie maak je 25% kans dat dit de volwassene evolutie word. Hieronder een voorbeeld van welke 3 baby’s uit het ei kunnen komen en ernaast de 2 voorbeelden waarvan 1 van de 2 de evolutie kan worden van dit baby diertje.

ACHIEVEMENTS

 Omdat je 2 gouden eieren hebt uit laten komen.
 Omdat je 4 gouden eieren hebt uit laten komen.
 Omdat je 6 gouden eieren hebt uit laten komen.
 Omdat je 8 gouden eieren hebt uit laten komen.
 Omdat je 10 gouden eieren hebt uit laten komen.
 Omdat je 12 gouden eieren hebt uit laten komen.
 Omdat je 14 gouden eieren hebt uit laten komen.
 Omdat je 16 gouden eieren hebt uit laten komen.
 Omdat je 18 gouden eieren hebt uit laten komen.
 Omdat je 20 gouden eieren hebt uit laten komen.

Aanmeldstatus

Je bent niet ingelogd.

Twitter