Interview met Marionneke43

Sinds 13 maart hebben we 4 nieuwe ambassadeurs in ons midden. Wil je hier meer over weten klik dan hier. Omdat we ze beter willen leren kennen, nodigen we hen elk uit voor een gesprekje. 

Vandaag zit Marionneke43 bij ons aan de koffietafel.

Hallo! Eerst en vooral gefeliciteerd dat je een van de nieuwe ambassadeurs bent geworden! Had je het een beetje zien aankomen? 
Dankje wel! Nee had het niet verwacht maar wel gehoopt.

Wat was het eerste dat in je om ging toen je zag dat je verkozen was? 
Omg, Yes hoe is het mogelijk.

Wat zou jij graag willen bereiken als ambassadeur? Wat zou je graag willen veranderen? 
Ik deed al veel voor veiligheid samen met Pimboishere. We zijn samen de eigenaars van de Pimmie’s. Pimmies staat voor veiligheid en helpen. Graag zou ik ook weer dubbele credits willen zien in het hotel maar daar beslissen de Ambassadeurs spijtig genoeg niet over. Voor de rest hoop ik dat er minder gepest wordt in het Hotel.

Zou je voor de lezers die het niet weten willen uitleggen wat de Pimmie’s juist zijn?
De Pimmie’s is een groep waar spelers met goed gedrag lid van kunnen worden. De groep staat voor niet schelden, niet pesten, iedereen respecteren en accepteren. Als wij merken dat jij geen goed gedrag vertoont vliegt die ook terug uit de groep want dat past niet bij de Pimmie’s. Eigenlijk staan de leden ook een beetje waar de Ambassadeurs voor staan. De andere Ambassadeurs zijn dan ook lid van de groep omdat ze het een goed ding vinden.

Je bent nu nog maar net ambassadeur geworden maar wat vindt je tot nu toe het leukste om te doen? 
Mensen helpen die vragen hebben over Habbo. In de breedste zin van het woord. Ik wil overal mee helpen wat binnen Habbo toegestaan is.

Waar hou jij je buiten je taken als ambassadeur nog mee bezig in Habbo? 
Ik hou me wel vaak bezig met de marktplaats. Meubels kopen en verkopen. Ook hou ik me bezig met kamers bouwen of laten bouwen. Ik hou van mooie kamers en soms help ik ook andere Habbo’s met een kamer bouwen. Het enige wat ze dan moeten doen is een groep aanmaken en dan help ik hun verder en help ik een kamer bouwen.

Dan heb ik nog een laatste vraag voor je. Is er nog iets dat je aan onze lezers wilt zeggen? 
Ik hoop dat Habbo voor iedereen een veilig en gezellig spel mag zijn. Ik geef vaak aan nieuwe spelers het advies: ‘let op met jongens met dure en grote kamers want dat zijn meestal geen jonge kinderen want die hebben er namelijk de centjes niet voor’.

Dat is inderdaad een zeer wijze raad! Bedankt voor het interview en zeer veel succes als ambassadeur! 

Aanmeldstatus

Twitter