Interview met Vallywood

Sinds 29 januari is onze nieuwe Masterbuilder bekend! Dit jaar gaat niemand minder dan Vallywoodvoor onze prachtige evenementen bouwen binnen Habbo hotel. Hoog tijd dus om haar een beetje beter te leren kennen en daarom hebben we een interview geregeld.

Hallo! Eerst en vooral gefeliciteerd!
Thanks! Het is voor mij een hele eer dat ik gekozen ben! Dat had ik echt niet verwacht maar ik vind het stiekem super leuk! heb enorm veel zin om er aan te beginnen!

Is het de eerste keer dat je een inzending verstuurd hebt?
Nee. In 2014 heb ik in het BAW team gezeten dat toen onder leiding was van Rakker. Mijn Team en ik bouwden samen aan het Habbo Airport Project. Het was een super leuk project waar we, tot mijn verbazing,  tijdens het gala van 2014 ook het beste BAW evenement van 2014 mee wonnen.

Dus je bent er dan al een tijdje mee bezig?
Dat zeker en vast! Ik bouw eigenlijk al kamers van in het begin dat ik Habbo speelde. In de loop der tijd gaan je skills er natuurlijk op vooruit!

Ik hoor het al we zitten met een geboren Masterbuilder!
Heb je al grote plannen in het vooruitzicht?
Ja zeker! Vanaf maandag werd officieel bekend gemaakt dat ik de nieuwe Masterbuilder ben geworden. Ik heb al een overleg gehad met Filomiena en gebrainstormd over eventuele projecten. Daar zijn al 3 projecten uit gekomen, die ik helaas nog even geheim moet houden. Maar ik kan je alvast garanderen dat ze super leuk, origineel en prachtig zullen worden!

Kun je ons misschien al vertellen hoe lang we zullen moeten wachten op het eerste evenement?
Ik heb met Filomiena afgesproken dat het eerste project uiterlijk begin maart van start zal gaan. Maar vanaf ik de kamers af heb kan het in principe eerder openen voor jullie.

Ik zie dat je er al super veel zin in hebt!
Zeker! ik sta al te popelen alleen duurt het nog even tegen dat mijn account op sandbox in orde is.

Wat denk je dat je beter gaat doen dan de vorige masterbuilders?
Ik ga zeker niets beter doen dan andere Masterbuilders iedereen is goed in zijn/haar ding

Is er nog iets dat je tegen onze lezers wil zeggen? 
Wat heel veel mensen aan me vragen is ‘hoe krijg je het klaar om zo een mooie kamers te maken?’
Pak wat furni en probeer het gewoon uit! een kamer die ik laat zien aan de buitenwereld is misschien al 10 keer opgepakt en 20 keer veranderd. Dus geef zeker niet te snel op als het gaat om een kamer bouwen want iedereen kan het!

Voor de mensen die benieuwd zijn naar Vallywood haar inzending. Ze heeft verschillende kamers ingestuurd waaronder dit museum

Aanmeldstatus

Twitter