Interview met Melvinneke123

Deze week een interview met de paarse afro en tevens ook radio eigenaar van Habbochannel: Melvinneke123!

Welkom melvinneke123 bij dit interview!
Dankjewel

Kun je wat vertellen over jezelf, wat doe je op Habbo? Waar kennen we jou van?
Ja hoor, ik ben fansite eigenaar. De meeste kennen mij van habbochannel.nl. Soms doe ik wat andere dingen in Habbo daar kunnen mensen mij ook van kennen. Maar voornamelijk is Habbochannel wat mij bezighoudt.

Habbochannel is een radiofansite die zich de afgelopen tijd enorm heeft ontwikkeld, hoe ben je daar zo mee begonnen?
Ik was DJ op een andere fansite toen mij gevraagd werd om Habbochannel op te richten. Een nieuwe uitdaging en eigen baas vond ik natuurlijk wel spannend. Daarom ben ik het gaan doen. Helaas moest ik habbotop wel gaan verlaten maar heb dit ervoor teruggekregen!

Habbotop was een radiofansite waar je voorheen al werkzaam was als DJ?
Ja klopt, Habbotop was ook een officiële radiofansite van Zammora. Helaas bestaat het nu niet meer. Ik heb er veel geleerd. Ik ben de website nog steeds heel dankbaar.

Ja dat is wel ontzettend gaaf om dat op te bouwen. Ik wil toch nog een stukje verder terug. Hoe ben je zo op Habbo gekomen?
In 2004 was Habbo erg populair bij mij op school, iedereen speelde het dus uiteraard kon ik niet achterblijven. Helaas was Habbo wel verboden na een tijdje bij mij op school, waarschijnlijk omdat het erg verslavend was.

MelloSindsdien ben je ook gebleven op Habbo?
Sindsdien ben ik ook gebleven. Eerst voornamelijk op school omdat we thuis geen internet hadden maar later toen we ook thuis internet hadden kon ik het ook thuis spelen.

Was je toen ook al bezig met radio maken?
Nee het radio maken is echt begonnen rond 2008 en 2009 uit mijn hoofd. Daarvoor was ik wel fanatiek luisteraar hoor.

Habbochannel is ook in die tijd opgericht als ik me niet vergis, heb jij dit samen gedaan met het nu nog huidige team van Habbochannel?
13 maart 2010 is Habbochannel begonnen. De meeste medewerkers spreek ik nog wel van toen maar zijn niet meer bij de radio betrokken. Alleen stadman wel.

Dat betekend dat Habbochannel van het voorjaar 5 jaar bestaat, wat maakt Habbochannel nou zo leuk dat jij nog steeds werkzaam bent ervoor?
Habbochannel is een grote hobby. De luisteraars en het team motiveren mij om door te gaan.

Dat vind je ook het leukste om te doen? In contact met de luisteraars er een gezellig tijd van maken?
Ja, ik ben zelf ook actief in kamers en luister zelf ook heel vaak. Ik vind het belangrijk om als eigenaar te weten hoe de sfeer in de kamers is. En natuurlijk hoe de andere DJ’s klinken.

Ja klopt, je bent nu ook bezig om een DJ leerling op te leiden, wat zijn je tips aan zo’n leerling?
Ja klopt, de tips zijn heel verschillend. Maar de belangrijkste tip aan alle DJ’s, zorg dat je spontaan en gezellig overkomt.

Je bent naast Habbochannel ook begonnen aan een game in Habbo, kun je daar eens iets over vertellen?
Ja, het spel Rolling Tiles. Gokken is verboden geworden in Habbo. Maar gelukkig is er wel ruimte gelaten voor creatieve andere spelletjes. En als ik dan wat kan bijdragen voor een veilig spelletje zet ik me daar gelijk voor in.

Het is al een enorm succes geworden, denk je dat dit komt door dat er nu kritisch gekeken wordt op gokspelletjes?
Uhm.. het spel is denk ik succesvol omdat je als speler het spel zelf in de hand hebt. Daarom is het ook niet echt gokken omdat je het zelf in de hand hebt om zoveel kans te maken om te winnen.

Dat is inderdaad erg leuk, ik hoop dat het zo succesvol blijft. Heb jij wel eens gekeken op Habbofever.be? En wat vind je ervan dat ze weer zijn begonnen?
Het concept Habbofever heeft mij altijd al getrokken. De website doet me denken aan vroeger. Ik hoop ook dat de awards en de helpdesk een groot succes gaan behalen.

Ja klopt, dit komt er zeker weer aan. Heb jij nog tips voor Habbofever?
Probeer je niet te laten volgen door andere websites. Probeer uniek te blijven anders als de rest.

Mooie woorden, wil je nog iets kwijt aan de bezoekers en aan de Habbo’s in het hotel?
Ja, uiteraard! Als je Habbo bezoekt zet Habbochannel dan aan. Het verveelt geen moment en het maakt je bezoek een stuk leuker. En als je even niks te doen hebt kom dan naar de DJ in de kamer misschien zie ik je dan wel.

Haha, mag ik je hartelijk danken voor dit interview?
Ja, jij ook bedankt! Je was soms wat kritisch maar dat maakt je een goede interviewer

Bedankt!

Groeten,
Twanio
Habbofever.be interviewer

 

Aanmeldstatus

Twitter