Interview met Capuera

Deze week een interview met HabboNext.nl eigenaar, capuera!

Hey Capuera, leuk dat ik je mag interviewen!
Ja, ik vind het ook hartstikke leuk! Ik heb er zin in! ?

Je bent samen met melvinneke HabboNext begonnen, wat was de aanleiding hiervoor?
Ja, dat klopt. Melvinneke en ik zijn uiteraard een half jaar geleden gestopt met Habbochannel, echter misten wij de gezelligheid en bezigheden die bij een Habbo radio komen spelen. Dus wij wilden graag een nieuw project beginnen, wat uiteindelijk de naam HABBONEXT heeft gekregen!

Leuk! Hoe is de naam HabboNext onstaan?
Volgens mij kwam Melvinneke daar uit het niets mee, het plan voor een nieuwe Habbo radio was er al, maar wij hadden nog geen naam bedacht en ik vond HabboNext ook ontzettend leuk klinken!

Wat voor doel heeft HabboNext? 
HabboNext heeft natuurlijk als doel om Habbo radio weer terug op de kaart te brengen, wij vonden dat Habbo radio de laatste maanden niet meer zo populair was onder de bezoekers van Habbo. Dus wij willen met HabboNext laten zien dat een Habbo radio hartstikke leuk is! Met natuurlijk leuke DJ’s, competities, evenementen en nog veel meer!

Top! Wat voor doel heb jij persoonlijk bij HabboNext?
Ja, zoals ik net al zei, ik miste de gezelligheid en bezigheden die bij een Habbo radio komen kijken toch wel. Dus toen Melvinneke en ik in gesprek raakten om een nieuw project te starten, was ik meteen enthousiast. Omdat een team begeleiden heel erg leuk is! En het doel van HabboNext om Habbo radio weer op de kaart te brengen was natuurlijk de achterliggende gedachte van Melvinneke en mij!

Wat maakt HabboNext anders dan jullie collega’s van HabboStream?
Onze DJ’s zijn natuurlijk alleen op vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 tot 22:00 te horen, en dat is natuurlijk niet het geval bij HabboStream. Zij hebben doordeweeks ook live DJ’s.

Hebben jullie ook al ideeën voor de toekomst bij HabboNext?
Ja zeker, wij zijn met heel veel dingen bezig! Daarnaast heeft HabboNext de motivatie om mee te doen aan de eerstvolgende fansite verkiezingen, dus ons evenementen team is al volop bezig met het uitwerken van de ideeën voor de opdrachten van de fansite verkiezingen. Daarnaast gaan wij de komende weken kijken of wij eventueel ook vrijdag, zaterdag en zondag overdag live DJ’s kunnen gaan inzetten!

Denken jullie ook misschien in de toekomst weer doordeweeks te gaan draaien?
Dat houden wij zeker in ons achterhoofd. Als de DJ’s en luisteraars dat graag willen, waarom niet :-)? Maar ook dan zullen wij kenbaar maken wat er anders is aan HabboNext dan bij andere Habbo radio’s, want dat is immers onze slogan: FF ANDERS!

Wat een top instelling hebben jullie! Het beste voor HabboNext en bedankt voor het interview!
Jij ook heel erg bedankt voor het interview!

Aanmeldstatus

Twitter