Interview met Pulx

Vandaag een interview met eigenaar, Pulx! ?

pulxHallo Pulx, leuk dat je tijd over hebt voor een interview! Fijn om hier te zijn! Je bent eigenaar van , hoe ben je op het idee gekomen om HabboCreate te beginnen?
Nou, HabboCreate was eerst onder de naam ‘‘, maar we realiseerden ons snel dat het niet zo veel leden opleverde en er weinig opties waren. Ik wilde een platform bouwen voor mezelf, mijn vrienden en iedereen wie net zo geïnteresseerd is in Habbo als mij! HabboCreate heeft vele mogelijkheden zoals homes, stickers, gekleurde namen, een forum etc.

Welke optie vind jij het leukst?
Elke update die we naar HabboCreate brengen is mijn favoriet. We werken erg hard om mijn ideeën en visies tot leven te brengen, dus ik ben erg enthousiast over elke update die er is. Maar, ik kan verklappen dat we aan een toffe ruil-feature werken die erg uniek is.

habbocreatelogoCool! Wat gaat de ruil-feature voor extra’s brengen naar HabboCreate?
Het brengt de oude dagen van ruilen terug, en het verbindt een ruil community met elkaar. We geven ze tools en kennis zodat hun credit-verlies kunnen vermijden en hoge winsten maken in hun hotels. We werken met een aantal van de beste ruilers van  om van de visie realiteit te maken!

Dat is geweldig! Wat is het voornamelijkste doel van HabboCreate?
Wij zijn een creatieve community, maar ons doel is om alle Habbo’s wereldwijd te verbinden. We zijn op dit moment voornamelijk gefocust op .com, maar in de toekomst willen we meerdere talen toevoegen!

Wow, dat zou een geweldig iets zijn! HabboCreate is voornamelijk een  fansite, maar Habbo’s wereldwijd bezoeken het. Hoe sta jij daar in?
Ik voel me trots, het is geweldig om een plek voor wereldwijde Habbo’s te hebben ontwikkeld. Dat was ook het ultieme doel, om een plek te creeëren voor wereldwijde Habbo’s! Kleine stappen, maar we komen er wel! ?

Dat is waar! Wat maakt HabboCreate anders dan de andere fansites?
Wij zijn uniek in vele manieren! We hebben veel van de ‘bekende’ fansite features en dat was ook waar de focus op lag, om ons net zo goed als andere fanistes te maken! Maar het mooie is, we hebben alle features en we hebben ook nog unieke features erbij die geen enkele fansite ooit heeft gehad! Bijvoorbeeld, onze Badge Quest Hub is een unieke feature! Het zorgt ervoor dat je verzamelt, XP verdient, en levels up gaat door middel van badges collecteren in Habbo!

Het is erg leuk! Ook dat klopt zeker! HabboCreate heeft ook meer dan 20 events per dag in Habbo, wat is de gedachte achter die events?
We hebben in-game events elk uur van de dag, 24 uur. Het geeft spelers een plek waar ze altijd spellen kunnen spelen en deel uit te maken van onze community, prijzen winnen, punten winnen en deelnemen aan ons leaderboard. We hebben ook event campanges waar twee teams nek aan nek gaan. Dus op het moment is iedereen erg competitief!

Mooi doel, om spelers elk uur een game te laten kunnen spelen! We komen aan bi de laatste vraag, hoe zie je HabboCreate over 5 jaar?
Het is lastig om 5 jaar vooruit te kijken, ik hoop dat HabboCreate dan nog bestaat, maar zeker ook dat Habbo dan nog bestaat. Ik denk dat ik de site dan niet meer beheer, maar ik hoop dat we dan net zo sterk zijn als nu en precies dezelfde gedachten en doelen voort kunnen zetten!

Erg bedankt dat ik je mocht interviewen, Pulx! En veel succes en het beste met HabboCreate!
Geen probleem, jij ook bedankt en ook het beste voor Habbofever!

Aanmeldstatus

Twitter