De games

Welkom bij de pagina van de HabboFever Games. Op deze pagina vind je alle nodige informatie die je nodig hebt om alle games/spellen te kunnen spelen op Habbo. Hieronder volgt een uitleg van de beschikbare HabboFever Games. Daarbij hebben wij spelregels opgesteld waar iedere Habbo zich aan moet houden die aanwezig is in een van onze gamekamers. Deze spelregels staan onderaan deze pagina.

go_arrowBankspel

Bij het Bankspel begint iedere Habbo met 2 muntjes. Met behulp van de Dobbelwired mag iedere Habbo dobbelen, elk cijfer heeft een eigen betekenis. 1 = muntje erbij, 2 = muntje eraf, 3 = muntje doneren, 4 = iemand kicken, 5 = bankroet en 6 = muntje stelen. De Habbo die uiteindelijk de meeste muntjes overhoudt, wint het spel.

go_arrowBallonnenspel

Bij het Ballonnenspel zijn er vier kleuren ballonnen: oranje, roze, groen en blauw. In de kamer die in een havenachtig stadje gebouwd is, kun je dit spel spelen. De kleur van de ballon geeft aan naar welk vak je mag gaan, de game host pakt zelf ook een ballon. Heb jij deze kleur, dan ben je af. De laatste die overblijft, wint het spel.

go_arrowBeestenboel

Wanneer de poorten open gaan, moet je naar de overkant lopen zonder aangetikt te worden door de boerderij dieren. Elke ronde komt er 1 dier bij tot een maximum van 9 dieren. De Habbo die als laatste overblijft, wint het spel

Danger Pod

Voor elke ronde begint, zal de Game Host vragen welke kleur kuip je wilt dat de slechte kuip is. Als je op de Banzai tegel stapt zal je geteleporteerd worden naar een van de kuipstoelen. Kom jij juist op de slechte kuip dan ben je af. Dit gaat zo door tot er uiteindelijk maar 1 Habbo over blijft die uiteindelijk het spel wint.

Danger Zone

Bij Danger Zone is het de bedoeling om 3 minuten lang zes Gloeiballen te ontwijken. Als het spel start zal het eerste Gloeibal in het speelveld verschijnen en iedere 30 seconden komt een nieuwe Gloeibal in het speelveld. De rode poort wordt pas bij de laatste 25 seconden van de timer geopend. De Habbo wie als eerst op de Groot Rood Kussen binnen de 25 seconden wint!

Fata Morgana

Bij Fata Morgana moet je als je aan de beurt bent aan de hendel trekken , er zal dan een willekeurige teleport verschijnen.deze moet je dan betreden. als je aan het water gedeelte verschijnt in de kamer heb je gewonnen, anders word je terug naar het zitgedeelte geteleporteerd en mag je terug aanschuiven in de rij.

go_arrowHemel of hel

Elke ronde ga je op de Banzai tegel staan. Deze beslist of je naar de hemel of hel gaat. Indien je in de hel terecht komt, ben je af. Indien je naar de hemel gaat, mag je daarna plaats nemen op de hemeltroon om door te gaan naar de volgende ronde. De laatste die overblijft, wint het spel.

Meerderheid Heerst 

Hierbij moet je op de Banzai tegel stappen in het midden van het veld. Hierbij wordt je geteleporteerd naar een van de twee vloten: rood of blauw. Het vlot met de minste spelers is af. Wanneer er 2 spelers overblijven worden deze verdeeld over de twee vloten. Vervolgens gaat de game host op de Banzai staan. Het vlot waar hij op uitkomt is de winnaar.

Muizenval

De bedoeling is dat je naar de overkant loopt zonder gevangen te worden door de katten. Gevangen worden betekent ingesloten worden door de katten (ze mogen je aanraken!) Elke ronde zullen er 10 katten bij komen tot een maximum van 50 katten. Degene die als laatste overblijft en het spel overleefd is de winnaar.

 Pac Man

Bij pacman wacht je eerst in de rij af tot het je beurt is. Wanneer je aan de beurt bent moet je in het veld rondlopen om de rode blobs op te rapen. Elke blob is een punt waard. Als je 90 punten verzameld hebt binnen de minuut zonder dat de knuffels je aantikken heb je gewonnen.

Rad Van Geluk

De bedoeling is dat je op een gekleurd vak naar keuze gaat staan. Wanneer de poortjes gesloten worden zal de host aan het rad draaien. Duidt het rad de kleur van jouw vak aan dan ben je af. Daarna gaan de poortjes weer open en kan je eventueel van vak verwisselen. Degene die als laatste overblijft, wint het spel.

 


Spelregels HabboFever Games
– Houdt je aan de spelregels van de game die worden uitgelegd door bots.
– Houdt je aan de Habbo Regels. Hieronder valt voornamelijk het niet trollen/pesten/schelden tijdens een game, je kunt dan een typverbod of ban krijgen.
– Je mag niet ruilen bij Habbo’s die met een spel bezig zijn.
– Luister naar de game host.

Tevens maken wij gebruik van een Black List, mocht er iets zijn gebeurd wordt dit bijgehouden en kunnen er ook definitieve bans gegeven worden bij al onze games. Dit doen we voor de veiligheid en gezelligheid van het spel.

Aanmeldstatus

Je bent niet ingelogd.

Twitter