Zeldzame Pet met Horens

Vandaag is er weer een nieuwe zeldzaamheid verschenen in de catalogus. Omdat er deze maand 7 zeldzaamheden komen, 5 van de campagne en 2 klassieke zeldzaamheden, kunnen de verschijningsdata afwijken van de Vrijdag. De zeldzaamheid die je vandaag kunt vinden in de catalogus is de pet met horens. Je vindt deze zeldzaamheid in de catalogus onder het kopje ‘Meubi‘ -> ‘Zeldzame Pet met Horens‘. Pas wel op voor je vingers, want de horens zijn behoorlijk scherp. Je kunt de pet met horens aanschaffen voor 25 credits + 25 diamanten. Twijfel niet te lang, want de pet met horens zal maar te koop zijn tot Vrijdag 15 maart 13:00 uur, voordat die definitief verdwijnt uit de catalogus. Vrijdag om 13:00 uur kun je weer een nieuwe zeldzaamheid verwachten in de catalogus. Bij aankoop ontvang je natuurlijk ook weer een bijbehorende badge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter