Zeldzame ‘De Bonnie Blonde Mobile’ in de Catalogus

Heey Habbo’s,

Vandaag is er een nieuwe zeldzaamheid in de Catalogus verschenen. Ken jij Bonnie Blonde nog uit de vroegere Habbo-campagnes? Zij heeft nu haar eigen auto gekregen die jij kunt bemachtigen! De zeldzame ‘De Bonnie Blonde Mobile‘ is verkrijgbaar in de Catalogus voor 25 Credits + 25 Diamanten, waarbij je een unieke bijbehorende badge krijgt meegeleverd. Je vindt deze zeldzaamheid in de Catalogus onder het kopje: ‘Meubi’ -> ‘Zeldzame Bonnie Blonde Mobile’. Grijp deze unieke kans om je Bonnie Blonde-collectie compleet te maken, want de zeldzame auto verdwijnt definitief uit de Catalogus op maandag 11 maart 13.00. Voor de Habbo’s die Bonnie Blonde niet kennen, zie het einde van het artikel.

 

Bonnie Blonde

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter