Nieuwe Bonus Zeldzaamheid

Het is weer tijd voor een nieuwe bonuszak met een nieuwe bonuszeldzaamheid erin. Je kunt vanaf vandaag, 1 maart t/m 31 mei bonuszak 1 ontvangen bij een aankoop van minstens 120 credits + 120 diamanten. In het balkje in het hotel overzicht kun je zien hoeveel credits je nog moet kopen, voordat je een bonuszak ontvangt. Staat er bijvoorbeeld 70/120, dan betekent dit dat jij nog 50 credits moet kopen, voordat je bonuszak 1 ontvangt. Elke 3 maanden wordt de bonuszeldzaamheid aangepast. Zoals altijd ontvang je uit de bonuszak 5 credits of 3 dagen HC of het nieuwe meubi, deze keer een madeliefje in 6 verschillende kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter