Wintergames 2019 – Spel 4

Heey Habbo’s,

Ben jij ready voor een aantal wintergames? Tot en met 7 maart 19.00 kun je meedoen aan 4 winterspellen die zijn gemaakt door onze eigen Jenneben! In alle kamers kun je deelnemen, waarbij je punten kunt scoren die genoteerd worden op het scorebord. Na 7 maart wordt de balans opgemaakt en gekeken welke Habbo’s de hoogste scores hebben behaald. De verdeling van de badges bij de spellen gebeurt als volgt:

  • Er wordt een top 3 gevormd per spelkamer. Zij ontvangen alle drie een badge, maar niet dezelfde badge.
  • Naast de top 3 worden alle Habbo’s met een badge beloond die vermeld staan op het scorebord. Dat betekent voor de top 3 dat ze naast de exclusieve badge ook de algemene badge ontvangen.

In dit artikel lees je hoe Wintergames 2019 – Spel 4 werkt.

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Stap 1: Ga naar de Wintergames 2019 ingang van Filomiena.


Stap 2: Ga door de onderstaande Arctic Teleport.

 


Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Zodra de game start, heb je 30 seconden om twee hendels over te halen om de zwarte area poorten op de brug (rechts) te openen. Alleen de weg naar de hendels is niet zonder gevaar! De sneeuwpoppen kunnen jou insluiten, want dan is het game over. Wanneer het jou lukt om de poortjes open te krijgen en over de brug te lopen, dan word je geteleporteerd naar de Witte Habbo Roller aan de rechterkant van de kamer.  Je krijgt vervolgens 1 punt toegekend die genoteerd wordt op het scorebord. Hoe vaker je de game haalt, hoe hoger jouw score op het scorebord wordt.

 

 


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter