Wintergames 2019 – Spel 3

Heey Habbo’s,

Ben jij ready voor een aantal wintergames? Tot en met 7 maart 19.00 kun je meedoen aan 4 winterspellen die zijn gemaakt door onze eigen Jenneben! In alle kamers kun je deelnemen, waarbij je punten kunt scoren die genoteerd worden op het scorebord. Na 7 maart wordt de balans opgemaakt en gekeken welke Habbo’s de hoogste scores hebben behaald. De verdeling van de badges bij de spellen gebeurt als volgt:

  • Er wordt een top 3 gevormd per spelkamer. Zij ontvangen alle drie een badge, maar niet dezelfde badge.
  • Naast de top 3 worden alle Habbo’s met een badge beloond die vermeld staan op het scorebord. Dat betekent voor de top 3 dat ze naast de exclusieve badge ook de algemene badge ontvangen.

In dit artikel lees je hoe Wintergames 2019 – Spel 3 werkt.

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Stap 1: Ga naar de Wintergames 2019 ingang van Filomiena.


Stap 2: Ga door de onderstaande Arctic Teleport.

 


Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Zodra de game start, heb je 1 minuut de tijd om het rollerveld te overleven. Het is de bedoeling dat je 30 seconden lang op de witte en rode rollers blijft staan. Pas wel op de besneeuwde keien! Zodra je hierop stapt, word je teruggestuurd naar de rij. Wanneer de timer bij het aftellen op 23 seconden komt, dan gaat de zwarte area poort aan de rechterkant open. Wanneer je op het poortje stapt, kom je op de Witte Habbo Roller terecht die zich bevindt links bovenin de kamer. Vervolgens krijg je 1 punt toegekend die genoteerd wordt op het scorebord. Hoe vaker je de game haalt, hoe hoger jouw score op het scorebord wordt.

 

 

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter