Wintergames 2019 – Spel 2

Heey Habbo’s,

Ben jij ready voor een aantal wintergames? Tot en met 7 maart 19.00 kun je meedoen aan 4 winterspellen die zijn gemaakt door onze eigen Jenneben! In alle kamers kun je deelnemen, waarbij je punten kunt scoren die genoteerd worden op het scorebord. Na 7 maart wordt de balans opgemaakt en gekeken welke Habbo’s de hoogste scores hebben behaald. De verdeling van de badges bij de spellen gebeurt als volgt:

  • Er wordt een top 3 gevormd per spelkamer. Zij ontvangen alle drie een badge, maar niet dezelfde badge.
  • Naast de top 3 worden alle Habbo’s met een badge beloond die vermeld staan op het scorebord. Dat betekent voor de top 3 dat ze naast de exclusieve badge ook de algemene badge ontvangen.

In dit artikel lees je hoe Wintergames 2019 – Spel 2 werkt.

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk


Stap 1: Ga naar de Wintergames 2019 ingang van Filomiena.


Stap 2: Ga door de onderstaande Arctic Teleport.


Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Zodra de game start, heb je 1 minuut de tijd om de Winterstad Sneeuwpop bovenop de helling te krijgen. Met de hendel stuur je de sneeuwpop vooruit. Zodra de sneeuwpop een bocht moet maken, zorg ervoor dat je snel de sneeuwpop naar de juiste richting beweegt door op de rechter- of linkerpijlplaat te stappen.  Doe deze handeling snel, want de sneeuwpop beweegt namelijk door de wired automatisch terug waardoor het spel een hogere moeilijkheidsgraad heeft. Wanneer je met succes de game haalt, dan kom je terecht op de roller aan de rechterzijde van de kamer nadat je op de groene kleurtegel hebt gestapt. Je krijgt vervolgens 1 punt toegekend die genoteerd wordt op het scorebord. Hoe vaker je de game haalt, hoe hoger jouw score op het scorebord wordt.

 

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter