Wintergames 2019 – Spel 1

Heey Habbo’s,

Ben jij ready voor een aantal wintergames? Tot en met 7 maart 19.00 kun je meedoen aan 4 winterspellen die zijn gemaakt door onze eigen Jenneben! In alle kamers kun je deelnemen, waarbij je punten kunt scoren die genoteerd worden op het scorebord. Na 7 maart wordt de balans opgemaakt en gekeken welke Habbo’s de hoogste scores hebben behaald. De verdeling van de badges bij de spellen gebeurt als volgt:

  • Er wordt een top 3 gevormd per spelkamer. Zij ontvangen alle drie een badge, maar niet dezelfde badge.
  • Naast de top 3 worden alle Habbo’s met een badge beloond die vermeld staan op het scorebord. Dat betekent voor de top 3 dat ze naast de exclusieve badge ook de algemene badge ontvangen.

In dit artikel lees je hoe Wintergames 2019 – Spel 1 werkt.

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Stap 1: Ga naar de Wintergames 2019 ingang van Filomiena.


Stap 2: Ga door de onderstaande Arctic Teleport.


Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Zodra de game start, heb je 1 minuut de tijd om vijf sneeuwlichtjes groen te kleuren. Je kleurt het sneeuwlichtje groen wanneer je precies naast het sneeuwlichtje staat. Je moet alleen oppassen voor de Winterstad Sneeuwpoppen! Zodra zij jou aantikken, dan word je teruggestuurd naar de linkerzijde van de kamer. Wanneer je met succes de game haalt, dan gaat de Besneeuwde hagepoort open. Loop naar de finish en stap op de rode kleurtegels, zodat je terechtkomt op de roller bovenaan de kamer. Je krijgt vervolgens 1 punt toegekend die genoteerd wordt op het scorebord. Hoe vaker je de game haalt, hoe hoger jouw score op het scorebord wordt.


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter