Habbo Garage Band-campagne gestart: alle info in één overzicht

Heey Habbo’s,

Habbo heeft de aftrap gegeven aan de maartcampagne, want deze maand staat in het teken van muziek met de Habbo Garage Band-campagne. Haal je muziekinstrument uit de kast, stel de microfoon goed af en laat je muzikaliteit horen! Dit artikel geeft de samenvatting wat je deze maand allemaal kunt verwachten in Habbo.


Habbo Garage Band meubi
Speciaal voor deze campagne heeft Habbo splinternieuwe meubels ontworpen. Muziekinstrumenten die voor iedere Habbo Garage Band prima van pas komt! Lees meer informatie over deze meubels in dit artikel.

  • Garage Band Gitaar
  • Garage Band Drumstel
  • Garage Band Synthesizer


Oude meubellijnen
Naast de Habbo Garage Band meubels brengt Habbo ook oude meubellijnen terug in de Catalogus. De onderstaande promo is speciaal gemaakt voor de oude meubellijnen, waaruit blijkt welke oude meubellijnen wij kunnen verwachten. De volgende meubellijnen zijn terug in de Catalogus: Habbo Palooza Meubi, Neon Meubi en de Studio Meubi. Meer informatie vind je volgende week op onze website! Zie ook dit artikel.

Promo voor de oude meubellijnen


Zeldzaamheden
Deze maand volgen er ook weer nieuwe zeldzaamheden in de Catalogus. Er komen twee klassieke zeldzaamheden en vijf andere zeldzaamheden in de Catalogus. De zeldzaamheden zijn als volgt:

Habbo heeft niet bekendgemaakt in welke volgorde de zeldzaamheden verschijnen. Houd daarom onze website in de gaten voor de laatste updates!

   


Kleding
Verder hoort bij de Habbo Garage Band-meubellijn de volgende kledingitems:

  • Lange Slordige Krullen
  • High Fade Kapsel
  • Rafelige Jeans
  • Van Boven Geknoopd Hemd

Meer informatie over de kleding vind je in dit artikel.


Bundels
Ook mogen de kamerbundels niet in een campagne ontbreken! Deze maand komen twee oude bundels terug in de Catalogus:

Deze bundels zullen verkrijgbaar zijn voor99 Credits in de Catalogus of voor €5,00 op de Habbo Winkelpagina. De verschijningsdata zijn niet bekend gemaakt, dus houd daarom onze website goed in de gaten voor de laatste updates van de bundels!


Community Challenge
Tot slot moet je deze maand het hoteloverzicht goed in de gaten houden, want binnenkort volgt er een Community Challenge waaraan jij kunt meedoen! In de Community Challenge gaat gevraagd worden welk instrument volgens jou het populairst is onder de Habbo’s. Je kunt kiezen tussen de Garage Band Drumstel en de Garage Band Synthesizer. De


Ondanks dat een verschil niet te vinden valt, ontvang je één van deze twee badges wanneer je stemt in het hoteloverzicht.


De resultaten van de Community Challenge volgen na 21 maart. Indien jij het instrument gekozen hebt die populair schijnt te zijn onder de Habbo’s, dan ontvang je deze badge. Daarnaast ontvangen alle goede voorspellers ook de Rode Panda. Tot slot krijgt de 100ste Habbo die ook het juiste instrument gestemd heeft alle drie de gloednieuwe instrumenten cadeau!

Where are you waiting for? Turn up the music and let’s make a party!


Links naar eerdere artikels:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter