Kerststad Crafting

Heey Habbo’s,

Vandaag heeft Habbo de Kerststad Crafting Meubi in de Catalogus geplaatst. Met de Notenkraker Craft-tafel kun je exclusieve Kerststad kerstkleding craften, waarbij je als beloning achievements kunt ontvangen. Voor het craften van kledingstukken heb je als ingrediënten Matroesjka’s nodig. Je hebt zowel Matroesjka’s uit de Catalogus nodig als Matroesjka’s die je kunt winnen tijdens de kerstgames. Wil je meer informatie lezen wat craften is? Bezoek dan eens onze crafting pagina.


De Notenkraker Craft-tafel is verkrijgbaar in de Catalogus voor 10 Credits. Je vindt de craft-tafel in de Catalogus onder het kopje: ‘Meubi’ -> ‘Craften in Winterse Kerststad’ -> ‘Notenkraker Craft-tafel’.


De Kerstman Matroesjka kun je winnen door deel te nemen aan de kerstgames. Zodra je de Kerstman Matroesjka in de kamer zet en hierop dubbelklikt, dan verandert de Kerstman Matroesjka in een van de onderstaande Matroesjka’s.

   


De Rode Matroesjka pop is verkrijgbaar in de Catalogus voor 3 Credits +  3 Diamanten. Sla in ieder geval op tijd jouw slag, want de Rode Matroesjka Poppen zijn op verschillende momenten in december slechts 24 uur verkrijgbaar! De Rode Matroesjka pop is te veranderen in een gele, groene, paarse of blauwe Matroesjka pop door er dubbel op te klikken. Deze Matroesjka’s zijn te niet te winnen met de kerstgames. Je vindt de Rode Matroesjka pop in de catalogus onder het kopje: ‘Meubi’ -> ‘Rode Matroesjka Poppen’.

   


De achievements


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter