Winnaars Sinterklaas Kamer Competitie

Afgelopen weekend kon je meedoen met een Sinterklaas Kamer Competitie. Hierbij was het de bedoeling dat je een klein kamertje maakte met maar 20 meubels. Niet meer, niet minder. In jouw kamer moesten de volgende 5 meubels voorkomen: kerstman door de schoorsteen, snack, melk en koekjes, zak vol cadeaus en stapel met cadeautjes. Vandaag is de top 10 bekend geworden. De top 10 heeft naast de badge ook nog eens 3 dagen BC cadeau gekregen. De hoofdwinnaar heeft naast de badge nog eens 31 dagen BC cadeau gekregen. Niet gewonnen? Iedereen die heeft meegedaan met deze competitie heeft sowieso een badge gekregen, want Sinterklaas slaat natuurlijk niemand over.

 

Top 10: 
– -MrTn-
– Haaiii3
– Rise-and-shine
– boomzager
– BirdieBrain & WolvesWisdom
– Sam_6
– Haffindor
– 01jura01
– @@@penstaartje
– Riesjie & SORBETxIJSJE

Hoofdwinnaar:
-MrTn-

De winnende inzending van -MrTn-:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter