Kerstcampagne 2018 – Bonusspel 1

Heey Habbo’s,

Zoals je weet kun je van 1 december t/m 25 december iedere dag een nieuwe kerstgame spelen. Maar er is meer! Naast de kerstgames kun je ook deelnemen aan bonusspellen, waarbij je exclusieve prijzen kunt winnen. Habbo koppelt de bonusspellen aan een aantal geselecteerde kerstgame kamers. Je ontvangt een raadsel dat je vervolgens moet oplossen. De oplossing op een raadsel dient als wachtwoord van een Habbokamer. Op het account Kerstman2018 staan 100 kamers van 001 t/m 100. Aan een bonusspel zit een kamernummer met wachtwoord verbonden. Het kamernummer wordt gecommuniceerd in de bonuskamer. Zodra je de oplossing hebt, vul je het antwoord als wachtwoord in bij het juiste kamernummer. Krijg je toegang? Indien je als eerste de kamer betreedt, vul snel de poll in en laat je Habbonaam achter. De eerste Habbo die de poll invult, wordt beloond met een te gekke prijs! Daarnaast geldt voor alle Habbo’s: bij betreding van de kamer word je beloond met een exclusieve badge.


Stap 1: Nadat je de kerstgame van 4 december hebt gehaald, kom je in de onderstaande kamer uit waarin je het raadsel te zien krijgt.


Stap 2: De oplossing op het raadsel is reykjavikUit het raadsel blijkt dat de letters vervangen moeten worden in cijfers, dat uiteindelijk coördinaten vormen en in Google Maps leidt naar de hoofdstad van IJsland. a=1, b=2, c=3 etc. De coördinaten zijn als volgt: 64.147813, -21.9456999


Stap 3: Zoek kamer 097 op bij Kerstman2018. Vul het antwoord reykjavik in als wachtwoord. Je komt de kamer binnen en ontvangt de Gouden badge Theater. De eerste Habbo die zijn of haar Habbonaam heeft achtergelaten, wordt beloond met de Magische Kerst Theater Bundel.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Kerstcampagne 2018 – Bonusspel 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter