Habbostream Afscheids Event

Gisteren heeft Habbostream bekend gemaakt te stoppen na 10,5 jaar. Maar natuurlijk gaan ze jullie niet zomaar verlaten, dit doen ze met nog één laatste event; een afscheid.

In dit event zul je verschillende mini games moeten doorlopen om de managers te helpen. In de eindkamer zal er een poll verschijnen. Hier kun jij jouw afscheidsberichtje kwijt aan Habbostream. Iedereen die een leuk afscheidsberichtje achterlaat zal later beloond worden met een badge. Het event is te spelen tot en met Vrijdag 2 November 23:59 uur. Meer over het afscheid van Habbostream kun je lezen in ons vorige bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter