YouTuber brengt bezoek aan Habbo Kantoor Madrid

Hoi Habbo’s!

Onlangs bracht YouTuber PACONI een bezoekje aan het Habbo kantoor in Madrid. Op dit Habbo kantoor bevind zich de ‘Customer Care’, met andere woorden de community managers. Zij zijn de bekendste staff in de Habbo hotels en staan het dichtste bij de Habbo’s. Alle community managers van alle Habbo Hotels bevinden zich hier. Zij staan in voor de klantenservice, vertalingen, moderatie, bans, community programma’s, campagnes, projecten zoals baw, ambassadeurs en fansites en nog veel meer.

De reportage is in het Spaans, maar ik ben er zeker van dat jullie net als wij dit een fantastische reportage vinden met een mooie inkijk van dit Habbo kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter