Interview met HabboMix.nl!

HabboMix is de nieuwste officiële fansite van Habbo NL/BE. Wij gingen daarom op zoek naar de eigenaars van HabboMix die voor ons tijd maakte voor een interview!

Hey itselise en ladyrembak! Bedankt dat jullie even tijd voor ons wilde maken. 
Jullie zijn net een nieuwe officiële fansite  van Habbo geworden, wat was jullie eerste reactie bij het horen van het nieuws?
Itselise: Gillen en ongelooflijke blijdschap, we  hebben hier echt naar toe geleefd.
Een fansite voor Habbo onderhouden doe je met veel inzet en plezier. Dat we deze erkenning krijgen van Habbo is zo ontzettend mooi voor iedereen die zich hiervoor inzet of ingezet heeft.

Voor de bezoekers van Habbofever die Habbomix niet zouden kennen.. Zouden jullie precies kunnen vertellen wat HabboMix inhoud?
Ladyrembak: HabboMix is een radiofansite met een enthousiast team. We doen ons best om de mensen zoveel mogelijk te vermaken met onze radio en tools op de website. Op de website zijn allerlei leuke dingen te vinden die het Habboleven nog makkelijker maken.

Jullie zijn op HabboMix met twee eigenaren vanaf het begin. Hoe kwamen jullie erbij om samen een fansite op te richten?
Itselise: We hebben elkaar leren kennen bij een andere fansite. Door omstandigheden was het onmogelijk om daar verder te gaan.
Een paar dagen na ons vertrek is het plan ontstaan om een eigen fansite te beginnen. In eerste instantie met ook wesiejboy13 als mede-eigenaar, maar hij is gestopt vanwege drukte in privé. Daarna zijn we met zijn tweeën verder gegaan.

Voordat jullie officieel werden hebben jullie een prachtig parcours afgelegd. Wanneer hebben jullie HabboMix geopend?
Ladyrembak: De officiële openingsdatum van HabboMix is op 10 november 2017.
De opening werd op de valreep nog gehaald, we hebben in 8 dagen heel HabboMix opgezet. Dit waren voor ons tweeën erg lange dagen van tien uur ‘s ochtends tot drie uur ‘s nachts.

Wauw, dat moesten intense dagen geweest zijn. Wat was het lastigste om te doen tijdens het opstarten van HabboMix?
Itselise: Het bedenken van de naam is iets wat een dag heeft gekost, een naam draag je immers altijd bij dus moet echt knallend zijn.
Daarnaast zijn we enorm lang bezig geweest met de website, we moesten goed afwegen wat we wel en niet wilden laten zien. Hier hebben Sandercools en Sensationshow en Wesiejboy13 ook aan bijgedragen.

Wat vinden jullie leuk aan het beheren van een fansite?
Ladyrembak: De omgang met het team en de luisteraars. Je komt met heel veel verschillende mensen in aanraking  en je deelt allemaal de liefde voor muziek op Habbo. Daarnaast is de omgang met het team en het aansturen van de teams een erg grote maar leuke uitdaging.

Wat vonden jullie afgelopen jaar op HabboMix het leukste (muv officiële fansite status) en wat vonden jullie het moeilijkste?
Ladyrembak: Het moeilijkste is dat je soms mensen verliest die niet begrijpen hoeveel tijd en inzet er gaat zitten in het managen van een fansite. Soms raken mensen ontevreden omdat ze bepaalde voortgang willen zien die nog niet te realiseren valt en vervolgens besluiten om op te stappen.
Het leukste aan HabboMix is absoluut radio-maken en horen hoe Dj’s en luisteraars hier plezier aan beleven.

Nu jullie officieel zijn, wat mogen Habbo’s verwachten?
Itselise: We gaan ons uiterste best doen om mooie fansite events in Habbo neer te zetten maar uiteraard gaan we met heel veel plezier door met alle dingen die we al die tijd al gedaan hebben.

Daar zijn we zeker van dat dat gaat lukken!
In de officiële fansite wereld communiceren en werken fansites ook vaak samen. Hoe zien jullie dat in de toekomst met Habbofever?
Itselise: De samenwerking met Habbofever was ook toen we nog niet officieel waren al erg goed. We hebben regelmatig in hun spelkamers gestaan om te draaien. Van beide kanten is de communicatie altijd goed geweest, deze zal ook goed blijven daar hebben we alle vertrouwen in.

Nu jullie officieel zijn kan Habbo NL/BE trots zeggen dat er weer 2 officiële radio fansites zijn. Hoe zien jullie dat?
Itselise: Vanaf het moment dat wij onze radiofansite gestart hebben zijn wij er altijd van uitgegaan dat twee radio’s gewoon naast elkaar kunnen bestaan. Wij hebben vanaf het begin altijd geprobeerd goed te communiceren en beide radio’s de ruimte te geven om hun eigen koers te varen. Op de één of andere manier denken mensen altijd dat er haat en nijd bestaat tussen twee radio’s, dat is van onze kant nooit het geval geweest.
Wij gaan er vanuit dat je elkaar aan kan vullen en van elkaar kan leren. De samenwerking met Habbostream is daarom ook gewoon goed.

En zo is dat inderdaad. Mogen we binnenkort nog een leuk feest verwachten voor jullie officiële titel?
Ladyrembak: Dat feest komt er absoluut! Dit feest gaan we combineren met onze eerste verjaardag op 10 november!
Het beloofd een gigantisch knalfeest te worden met veel leuke verassingen voor de aanwezigen. Houdt ook onze website in de gaten de komende tijd!

Dat gaan we zeker doen en we zullen er namens Habbofever zeker ook bij zijn!
Itselise en ladyrembak, hartelijk dank voor dit interview en we wensen jullie namens Habbofever nog eens een dikke proficiat met de officiële fansite status. Zouden jullie graag nog iets kwijt willen aan onze Habbofever bezoekers?
Ladyrembak: We hebben super veel zin om events te gaan organiseren binnen Habbo, zodat we misschien nog meer mensen kunnen bereiken!
We willen Habbofever bedanken voor dit interview, een leuk initiatief.

Neem gerust eens een kijkje op HabboMix.nl!

1 thought on “Interview met HabboMix.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter